Ernæringsfysiolog, master i klinisk ernæring

En ernæringsfysiolog med master i klinisk ernæring  har spesiell kompetanse om sammenhengen mellom kosthold og helse basert på evidensbasert vitenskap. En ernæringsfysiolog er utdannet til å kunne vurdere ernæringsbehov basert på din helsesituasjon, livsstil og preferanser.

Ved Klinikk Selsaas kan du få kostveiledning av ernæringsfysiolog enten det gjelder forbedring av helse ved sunnere kosthold eller vektreduksjon. Vi vil hjelpe deg til å få en bedre forståelse for hvilken betydning de ulike matvarene og næringsstoffene har for deg og ditt kosthold.

Uansett hvordan ditt utgangspunkt og din livssituasjon er, kan en ernæringsfysiolog gi deg gode råd om kostholdsendringer som vil kunne forbedre din helse og livskvalitet. Ernæringsfysiologene på Klinikk Selsaas vil kunne hjelpe deg til å få kontroll på egen helse gjennom individuell kostveiledning.

 

Inbody 720

Få en komplett og presis analyse av din kroppssammensetning med Inbody 720 hos Klinikk Selsaas. Dette kan  være ideelt før du går i gang med en vektreduksjon eller starter med en opptreningsfase. Resultatene fra Inbody kan du bruke til å skreddersy din kostplan og treningsopplegg. I etterkant kan du ta en ny måling og se svart på hvitt hvilke aspekter av din helse som har forbedret seg. Bedre motivasjon for videre fremgang finnes ikke!

InBody 720 er et måleinstrument som ved hjelp av bioelektrisk motstandsanalyse sender svake elektriske signaler gjennom menneskekroppen og kartlegger muskelmasse, fettprosent, stoffskifte, kroppsbalanse osv. Testen tar bare et par minutter, er helt trygg og meget nøyaktig. Studier utført konkluderer med at Inbody er meget nøyaktig, pålitelig og gir reproduserbare resultater, samt er et nyttig verktøy for kroppssammensetningsanalyser.

InBody 720 måler

  • Skjelettmuskulatur
  • Fettfri kroppsvekt
  • Fordeling og balanse av musklulatur
  • Viceralt fett
  • Fett i kg og prosent
  • Hvilestoffskifte
  • Idealvekt
  • Kroppsbalanse
  • med mer..

 

Viktig før du tar Inbody analysen:

1. Analysen bør ikke utføres like etter et måltid
- I tilfeller der testpersonen nettopp har spist, bør testen utsettes ca to timer fordi mengden av mat vil beregnes som vekt, og dermed kan påvirke analysen og gi unøyaktige resultater.

2. Toalettbesøk før analysen

3. Unngå trening rett før analysen

4. Unngå badstu eller dusj rett før analysen

5. Unngå analyse ved menstruasjon

6. Re-testing krever samme forutsetninger som forrige test
- Nye analyser bør utføres under tilsvarende forutsetninger som første gang for å gi nøyaktige og konsise resultatforutsetninger.

 

Priser;

Vennligst ring klinikken

52716000

Del: