Bedrifter

Som arbeidsgiver er det viktig å ha fokus på fysisk aktivitet i en arbeidshverdag for å fremme en bedre helse og redusere sykefravær. Vi ønsker å komme til dere på arbeidsplassen for å ha ulike former for fysisk aktivitet for de ansatte, etter deres ønske og behov. Nedenfor kommer ulike aktiviteter vi kan tilby dere:

Pausegym

Vi kan tilby å ha Pausegym 15 minutter hos dere på arbeidsplassen. Målet er å komme seg opp av stolen og få gjort noen rygg/nakke øvelser for å hindre slike plager.

Man trenger ikke å skifte til treningsklær for det skal være lette kontorøvelser som man kan gjøre på arbeidsplassen.

Det er en sosial aktivitet som inkluderer alle og skaper et godt samhold på arbeidsplassen. Med enkle øvelser som har fokus på rygg/nakke er det et utrolig viktig helsefremmende tiltak.

”Kom i form på arbeidsplassen”

Vi kan komme ut til dere på arbeidsplassen og ha 60 minutter med skreddersydd trening etter deres ønske:

 • Løpegrupper
  For nybegynnere/mosjonister/ eliteutøvere
 • Booth – Camp
  Her kreves ingen utstyr og denne treningen kan gjøres både ute og inne. Fokus på styrke/kondisjon og tilpassen til den enkelte målgruppe.
 • ”Morgen trening”
  Er en time trening før arbeidstid for eksempel 7-8 med fokus på både kondisjon og styrke.
 • ”Trening rett etter jobb”
  Kan tilbys rett etter arbeidstid for eksempel fra 16-17 med fokus på styrke og kondisjon.
 • ”Trening i lunchen”
  Denne treningen er tilpasset i lunchen og varer enten 30 min, 45 minutter eller 60 minutter. Her er det også fokus på styrke og kondisjon.

 Personlig trening/treningsveiledning

Nedenfor kommer ulike tilbud dersom man ønsker å benytte seg av en personlig trener/treningsveileder i bedriften.

 1. En personlig trener kan komme ut til deres bedrift å vise dere hvordan dere benytter deres apparater eller styrktreningsrom. Vi kan også hjelpe dere med å vise dere ulike styrkeøvelser og eventuelt sette opp et treningsprogram.
 2. Vi kan også kjøre en individuell personlig trener time med veiledning og oppfølging individuelt.

Vi kan komme til deres bedrift for å ta en InBody-analyse. InBody 720 er et måleinstrument som ved hjelp av bioelektrisk mostandsanalyse sender svake elektriske signaler gjennom menneskekroppen og kartlegger muskelmasse, fettprosent, stoffskifte, kroppsbalanse osv.

Del: